dijous, 3 de gener del 2013

Curses de Sant Silvestre 2012

L'Àngel, en Toni, en Quim i la Mireia varen participar aquest dilluns passat a diferents curses de Sant Silvestre. En Toni i l'Àngel es van decidir per la cursa de Girona, que es feia a la tarda.  La cursa de Girona és una cursa amb molta participació ( 1600 inscrits a l'edició d'aquest any), de 5 km i totalment per asfalt.  En Toni va literalment volar per aconseguir classificar-se a la posició 69 de quasi 1500 que varen prendre finalment la sortida, amb una mitjana per sota de 3.5 min/km ( molt per sota dels 4 min/km que volia fer ell). L'Àngel seguint el seu tarannà, s'ho va agafar amb més calma, i va arribar a la posició 1089.



La Mireia en canvi, va participar a la cursa de Cadaqués, on el recorregut era mixte (terra/asfalt) i una mica més llarg (10km) i que transcorre entre platges com la de PortLligat.  Doncs bé, la cosa no podia anar millor i la Mireia se'n va emportar la cursa en la categoria femenina!!!!




Pel que fa a en Quim Casellas, encara no tenim feedback de com li va anar. En quant tinguem més informació actualitzem!!!

Moltes felicitacions a tots tres per les vostres curses!!!! Més informació als llocs oficials:


http://www.sansilvestrecadaques.com/
http://www.girona.cat/ssilvestre/cat/index.php





3 comentaris:

  1. Ei, a la cursa de cadaqués també hi havia en Quim Casellas, de BesalúCross. La distància eren 10 km enlloc de 7.

    Ostres, Toni, ets un crac!

    ResponElimina
  2. Bona nit companys!!!!Bon any a tot-hom,varem estrenar la samarreta de BesalúCross a la Sant Silvestre de Cadaqués amb la Mireia,tota una crack,collons quan jo baixava cap a Port Lligat ella ja pujava,sense comentaris...al final vai fer 47,03...

    ResponElimina