diumenge, 6 d’abril del 2014

RX

Avui s'ha disputat la segona edició de la cursa Romànic Xtrem. La cursa, amb dos recorreguts, de mitja i de marató ha transcorregut per uns paisatges guapíssims de l'alta Garrotxa tocant el Ripollès. En Peti (Jordi Balateu) i jo (Mireia Dosil) ens hem acostat ben d'hora a la zona d'Hostalnou de Bianya. L'ambient era festiu, una gran estelada agafada en una grua presidia l'acte flanquejada per carpes i arcs dels patrocinadors. 


Al matí feia una mica de fresca però només de sortir a fer la marató, ben aviat hem entrat en calor. La primera pujada, molt exigent, ens ha donat unes vistes sobre la Vall de Bianya impressionants. Ja a la Vall del Bac, les cames es feien notar. D'aquí hem enfilat cap a dalt de tot la Via Romana del Capsacosta, i hem començat a baixar a bon ritme. Allà en Peti li ha començat a fer mal un genoll i ha hagut de disminuir el ritme. Cap al migdia la calor ja apretava. Al final, al km 38, una pujada espectacular entre boscos, fins a St Miquel del Mont, balcó i mirador del Pirineu nevat. Allà sí que hem suat la cansalada! I llavors, vinga que baixaràs per arribar finalment altra vegada a Bianya.


Podeu trobar les classificacions aquí. En Peti, amb un temps de 6h 4'10'', ha quedat 111 de la classificació general i 39 de la seva categoria. La Mireia, amb un temps de 5h 28' 18'', ha quedat 55 de la general i 3a dona (segona a la categoria sènior).

Les sensacions han estat bones, la organització impecable. Només hem trobat a faltar un avituallament a dalt de St. Miquel del Mont, al km 40, ja que després de tota la pujada s'hagués agraït una mica d'aigua. A veure si l'any vinent ens hi apuntem més colla. Salut, cap i cames!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada